Klantenzone

Uitvaartverzekering

Boek hier je vrijblijvende kennismaking

Uitvaartverzekering

Het is niet bepaald een aangenaam onderwerp, maar wel iets om bij stil te staan. Dagelijks wordt er wel iemand geconfronteerd met het overlijden van een geliefde.

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van je begrafenis of crematie. Dit is een hele geruststelling voor je nabestaanden, zo hoeven zij zich geen financiële zorgen te maken over je uitvaart. Het uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt bovendien ook met de praktische en administratieve zorgen. Zo krijgen je nabestaanden tijd voor wat echt telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Een uitvaartverzekering is dus een mooi gebaar en zorgt voor gemoedrust, zowel voor jezelf als voor je nabestaanden.

Waarom een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering kost gemiddeld 5000 euro*, zonder rekening te houden met de koffietafel, de grafsteen en de grafconcessie. Als je die er wel zou bijrekenen, kom je snel op een bedrag van 7000 euro en meer. Met een uitvaartverzekering blijven je nabestaanden gespaard van deze kosten.

Bovendien is de uitvaartverzekering van DELA meer dan zomaar een geldkwestie. Ze helpen graag bij alle regelingen voor, tijdens en na de uitvaart. Zo worden het verdriet en de praktische beslommeringen van je nabestaanden zoveel mogelijk verlicht.

*volgens een onderzoek van Test Aankoop in oktober 2018

Uitvaartverzekering 01 - Copy