Klantenzone

Recensies

Boek hier je vrijblijvende kennismaking

Recensies

Ster-score:
Klanten gaven LV Agency gemiddeld 5.0 op 5 sterren, gebaseerd op 24 beoordelingen.
Laat hier jouw review over LV Agency achter:
Strong Testimonials formulier inzending spinner.
waardering velden
Lees hier wat anderen zeiden over LV Agency:

Recentelijk met al mijn verzekeringen overgestapt naar Lana. Ze is echt een krak in haar vak. Ze is niet alleen een klantvriendelijke vrouw, maar legt ook met behulp van duidelijke taal uit wat de verzekeringen inhouden. Alsook is ze altijd heel goed bereikbaar en speelt heel kort op de bal. Wanneer je een vraag hebt of er een onduidelijkheid is, heb je de dag zelf nog antwoord – regelmatig zelfs binnen het uur. Wij kunnen op onze twee oren slapen dat onze verzekeringen in orde zijn en dat we bij problemen nooit meer zelf moeten achterna bellen. Ik raad iedereen aan je verzekeringen over te hevelen aan Lana. Toppertje!

Aphaya Loeman
18/06/2023

Verzekeringsmakelaar die above & beyond gaat voor haar klanten. Niet alleen veel voordeliger dan de verzekeringen waar wij voordien bij aangesloten waren, maar ook veel meer op onze maat. Lana zoekt tot ze het juiste pakketje voor je gevonden heeft en ook eens ze dat gedaan heeft, zal ze altijd blijven opvolgen of datzelfde pakket wel je beste fit blijft en indien niet je een vrijblijvend nieuw voorstel doen. Quasi 24/24 bereikbaar en altijd snel antwoord op ook de kleinste/onnozelste vragen.

Sharona Verstraeten
07/03/2023

Beste verzekeringsmakelaar die je kan vinden. Persoonlijke aanpak, heel toegankelijk, eerlijk en open. Helpt je snel als je vragen hebt en altijd bereikbaar.

Sara Van Loock
25/02/2023

Altijd bereikbaar, de persoonlijke touch die we zochten en gewoon een ‘jonge wolvin’ die alles voor haar klanten doet. Geen oud vastgeroest kantoor waar een klant een nummer is, maar waar die extra meter gegaan wordt voor jou. No-brainer om met Lana in zee te gaan 🙂

Jan Vochten
12/02/2023

Wanneer men spreekt over top service en tot het uiterste gaan voor haar klanten, dan spreken we ongetwijfeld over Lana van Lv Agency. Ze is een topper in wat ze doet, en staat dag en nacht klaar voor haar klanten, er is nooit een vraag te veel. Bij mijn accident heeft ze me onmiddellijk bijgestaan en dat is niet gestopt tot alles geregeld was. Wanneer je opzoek bent naar een makelaar dat je behandelt als vriend ipv als klant, dan ben je bij Lana op de juiste plaats. 5 sterren zijn echter nog te weinig voor wat ze voor haar klanten doet en de service ze afleverde.

Wil je super verzekerd zijn, twijfel dan zeker niet langer! Want dat ben je bij Lv Agency zeker en vast. 🔝 Bedankt.

Chadya Goossens
13/01/2023

Al een tijdje heel tevreden klant bij LV Agency.

Goed advies, makkelijk bereikbaar, heel vriendelijk en klantgericht.

Jette de Koning
11/01/2023

Lana geeft goed advies, is steeds bereikbaar en zeer vriendelijk.

Cindy Van den Wyngaert
10/01/2023

Reeds enkele jaren particuliere klant bij Lana en nog steeds supertevreden van haar. Ze heeft me vlot geholpen om over te schakelen met mijn verzekeringen, zowel familiale als autoverzekering. Deze zijn voor mij niet enkel goedkoper geworden maar ook voordeliger naar mijn noden.

2 jaar geleden reeds schade gehad aan mijn auto door een andere chauffeur, een whatsappje later en meteen heeft Lana alles geregeld i.v.m. schadeherstel en de nodige administratie.

Ik kan steeds weer op haar rekenen. Kortom: snel, vriendelijk, persoonsgericht advies. Zeker een aanrader!

Candice
14/12/2022

Zeer duidelijk; open voor vragen; eerlijk; goed verzekerd 🙂

Ram Steenhaut
30/10/2022

Zeer tevreden van Lana! Geeft goede advies, is heel bereikbaar. En zorgt voor een persoonlijke aanpak

Renée Decock
18/10/2022

LV Agency staat altijd paraat met vakkundige kennis! Ze zijn een enorme hulp geweest met de aankoop van een nieuwe wagen en alle bijhorend verzekeringen.

Met de duidelijke en snelle uitleg voelde ik meteen dat ik goed werd geholpen.

Ook bij de aankoop van een nieuwe woning bieden ze alle nodige informatie en begeleiden ze je stap voor stap!

Een hele hulp voor jonge (en iets minder jonge) mensen die met de handen in het haar zitten betreffende leningen en verzekeringen!

Stef Reymenants
13/09/2022

Ik ben al lang een tevreden particuliere klant en heb ook nu weer goede begeleiding gekregen om wegwijs te raken uit al de verzekeringen die nuttig kunnen zijn voor een opstartende vennootschap. Al mijn vragen worden tijdig beantwoord en ook de offertes volgen snel zodat je goed je opties kan afwegen.

Ik vind het vooral belangrijk om te weten dat ik op Lana kan vertrouwen om alles te regelen en te zorgen dat al het papierwerk in orde is. Zelfs het aanvragen van de nummerplaat van mijn wagen had ze ’s avonds laat al binnen de 10 minuten geregeld zodat ze op tijd zullen aankomen voor de levering van de auto, ondanks dat de leverancier pas laat de nodige info doorgaf.

Een top service en een plezier om klant bij te zijn!

Cameron Verhelst
14/06/2022

Lana staat steeds paraat om alles zo spoedig mogelijk inorde te brengen. Een makelaar waar je écht op kan rekenen! Bedankt

Melisa Utlu
06/03/2022

Goede service met een persoonlijke aanpak. Deze dame helpt je de verzekering met de beste prijs/kwaliteit vinden. Ze antwoordt snel en vindt de formule die het best bij je budget past. Ik betaal nu minder dan bij mijn vorige verzekeraar, voor meer opties! Ik raad LV Agency zeker aan!

Laura Liems
22/02/2022

Professioneel, kwalitatief, ontvankelijk, waardevol, top!

Sam Verryt
01/02/2022

Altijd duidelijke uitleg over de verschillende verzekeringen. Antwoord altijd heel snel en is super behulpzaam.

Eender welke vraag of probleem zal ze het uiterste doen om je te kunnen helpen. over het algemeen gewoon top!

Starry Veil
23/01/2022

Heel fijne verzekering makelaar die echt op maat werkt. Altijd bereikbaar moesten er problemen zijn (ongeval of schade in huis door al de regenval).

Elise Van Assche
02/01/2022

Ik ben met al mijn verzekeringen overgestapt doordat LV Agency een betere prijs had en mij VEEL beter verzekerd heeft.

Lana legt ook alles uit en niets is voor haar teveel!

Ook is ze altijd bereikbaar wat ik toch wel belangrijk vind.

Jessica Ryckmans
14/10/2020

Onlangs had ik dringend een reisverzekering nodig, op een dag werd alles geregeld. Intussen alle verzekeringen eens laten nakijken. Ik ga niet enkel veel uitsparen, maar ben nu ook verzekerd bij iemand die weet waar ze mee bezig is, die haar job met passie uitoefent en die je volledig kan vertrouwen! En bovendien altijd bereikbaar is, zelfs voor de stomste vragen.

Een echte aanrader!

Alice Vieri
02/10/2019

Lana heeft altijd een heldere uitleg klaar voor zelfs mijn meest bizarre vragen. Ik krijg snel antwoord en heb zelfs al live bijstand gekregen toen ik werd aangereden in mijn auto 👌
Beregoed 🐻

Leigh VdA
13/08/2019

Eén woord: geweldig!

Nooit lang wachten op reactie, duidelijke uitleg, gewoon kei vriendelijke en fantastische service. 👌

Mimske Jacobs
13/08/2019

Service met klasse en bij een vraag of probleem lost ze het onmiddelijk op👍

Ingrid Van den Acker
07/08/2019

Duidelijke uitleg en super vriendelijk, en kan altijd terecht met al mijn vragen en je word zeer goed verder geholpen.

Lisa Verryt
02/08/2019

Top service! Heel klantvriendelijk en altijd bereikbaar.

Steven Martens
01/08/2019